Menu

Super leuk familie uitje!

Langs de oprijlaan van Huis Bergh, langs de gracht en op het ruime veld bij het ooievaarsnest zullen verschillende recreatieondernemers hun visitekaartje afgeven met informatie stalletjes en activiteiten.

De activiteiten beginnen om 15:00 en eindigt om 19:30 uur.

Tijdens Hallo Montferland 13 juli aanstaande is er veel te beleven, ook voor de kids! Het is een leuk familie en/of gezinsuitje. De verschillende activiteiten zijn leuk voor jong en oud!

Op het grote veld is een recreatie spellen plein. Dit begint om 15:00 en eindigt om 19:30. Hier valt veel te beleven en vooral de kids zullen hun ogen uitkijken. Er is een geweldige survivalbaan met leuke hindernissen en een Pumptrackbaan met begeleiding, een parcour met bulten en bochten.

Huifkarcentrum Bergh is ook aanwezig. Jullie kunnen zelf ook een huifkar ritje mee! De kids kunnen leren boogschieten onder de toren van Huis Bergh. Ook kunnen ze spelen op het spellenplein met luchtkussens en leuke spelletjes.

Om 15.30, 16.30 en 17.30 uur beleef je met Jan Klaassen en Katrijn een spannend avontuur, in het weiland naast de gracht bij Huis Bergh. Laat je verrassen en meeslepen in een interactief poppenkastverhaal. Ook geven de vendeliers  van de St. Antoniusgilde shows.

Jullie kunnen op eigen gelegenheid kasteel Huis Bergh bezoeken en de toren beklimmen. Om 15.30 en 17:00 uur is er een demonstratie muntslag. Ook kunnen jullie Pancratiuskerk en de pastorietuin bezoeken, de kerktoren kunnen jullie ook beklimmen. Het stadsmuseum is tijdens Hallo Montferland open voor publiek. Over het terrein van Hallo Montferland lopen mensen in historische kleding rond, waarvan één als pestdokter.

Voor de ouders is het ook genieten, jullie kunnen heerlijke culinaire gerechten proeven die maar liefst 10 horecaondernemers uit Montferland presenteren op het horeca plein en genieten van een kasteelbiertje.

Kortom: dit event wil je niet missen! 13 juli 2023 15:00 t/m 21:00 Hallo Montferland in de prachtige kasteelstad ‘s-Heerenberg! Het event is geheel gratis te bezoeken!